top of page

Reviews

DSC_8571.jpg
Bruidsboeket - foto door Femke de Jong

Melissa en Leon

"Wauw wauw wauw! Wat waren we blij met de bloemen! Nog mooier dan we in ons hoofd hadden en het was echt de finishing touch op onze trouwlocatie. De communicatie was erg helder, ze waren erg flexibel en het allerbelangrijkste prachtige bloemen! Mijn bruidsboeket was ook zo mooi!"

FOR LOVE WE LIVE - Charlotte & Alessio (551 of 624).jpg

Charlotte en Alessio

"Kim is kundig, creatief en vriendelijk. Ze heeft ons goed en op een leuke manier begeleid in het proces van de aankleding van onze trouwdag én op de dag zelf zulke mooie boeketten geplaatst dat we van bijna alle gasten complimenten hebben gekregen over de bloemen. Heel veel dank Kim!"

Joanne en Reinier

Joanne en Reinier

"Het begon met een gesprek met Kim. Wij wilden iets, hadden iets in ons hoofd, maar we konden er maar geen foto's van vinden. Dit gold voor zowel het boeket als het haarstukje. We konden alleen omschrijvingen geven van het beeld dat we in ons hoofd hadden. Wat is Kim geduldig, luistert ze goed, denkt ze goed mee en is ze flexibel! Gedurende de voorbereidingen konden we allerlei aanpassingen sturen en kregen we steeds opnieuw een nieuwe offerte met daarop de aanpassingen. Ze dacht mee over het lint om het boeket en over het haarstukje. Op basis van een tekening van mij heeft ze het perfecte haarstukje gemaakt. Ook het boeket overtrof onze verwachtingen. Ik ben erg perfectionistisch, maar had niets willen veranderen of anders willen zien! Complimenten!"

AD765945-7476-4DEA-82E6-7DC942CF7250.jpe

Emily en Roy

"Prachtige bloemen die onze ceremonie helemaal af maakte! Dames zijn super flexibel, meedenkend en makkelijk benaderbaar. Ondanks dat door de covid ellende 1) verplaatst moest worden van mei naar oktober, zonder enige vorm van moeilijk doen, 2) het bij poging 2 bijna weer in het water viel; wij uiteindelijk toch besloten door te zetten hebben ze in 2 dagen toch alles voor elkaar gekregen! En hoe! Het was prachtig ! Een aanrader!" 

WhatsApp Image 2020-10-10 at 11.56.07 (2

Robin en Tim

"Prachtig bruidsboeket, corsages, armbandjes voor mijn bruidsmeisjes en een gigantische bos voor aan het prieel. Kim is een ware bloemenkunstenares! Contact heel vriendelijk en snel, wist precies te visualiseren wat ik bedoelde en de kwaliteit van de bloemen: man, man, man. Ik heb tot ruim 2 weken na mijn bruiloft kunnen genieten van mijn bruidsboeket en bloemen die uit het prieel stuk komen. 100/100 aanrader voor iedere bruid!" 

bottom of page